Verden toimitus kesälomalle – juttuja harvennetusti, uutiskirje tauolla

Verden toimitus on kesälomalla kuusi viikkoa 9.8. asti. Loma-aikana viikoittainen uutiskirje on tauolla ja juttuja ja puheenvuoroja ilmestyy satunnaisesti. Verde toivottaa lukijoilleen mukavia kesäpäiviä Suomen suvessa.

24.6.2021 | Toimituksen nosto

Kuva: Milo Toivonen

Verden tiimi on kesätauolla kuusi viikkoa 25.6.-9.8. Loma-aikana myös viikoittainen uutiskirje on tauolla ja juttuja ja puheenvuoroja ilmestyy satunnaisesti. Viimeinen uutiskirje ennen lomataukoa ilmestyy 24.6. ja seuraava 12.8.

Elokuussa palaamme taas sorvin ääreen ja Verde seuraa syksyn keskustelunaiheita: ilmastokysymyksiä ja ihmisoikeuksia, tiedettä ja taloutta, kulttuuria ja koulutusta, politiikkaa ja yhteiskuntaa. Verde toivottaa lukijoilleen mukavia kesäpäiviä Suomen suvessa.

Verden toimitus

24.6.2021 15:22

0 kommenttia

Lähetä kommentti