Subscribe to Our Newsletter

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn't arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Hae mukaan Verden toimittajakouluun!

Vihreästi ajattelevien oma itsenäinen verkkolehti Verde järjestää toimittajakoulun. Koulutus on tarkoitettu erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään vihreää journalismia, mutta eivät omaa alan koulutusta tai kokemusta. Koulutus järjestetään Helsingissä keväällä 2024, ja myös etäyhteydellä on mahdollista osallistua. Kouluttajina toimivat toimittajataustaiset Eero Karisto, Johanna Laurila ja Susanna Ahonen. Koulutukseen kuuluu luentoja

Hae mukaan Verden toimittajakouluun!

Vihreästi ajattelevien oma itsenäinen verkkolehti Verde järjestää toimittajakoulun. Koulutus on tarkoitettu erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään vihreää journalismia, mutta eivät omaa alan koulutusta tai kokemusta. Koulutus järjestetään Helsingissä keväällä 2024, ja myös etäyhteydellä on mahdollista osallistua. Kouluttajina toimivat toimittajataustaiset Eero Karisto, Johanna Laurila ja Susanna Ahonen. Koulutukseen kuuluu luentoja journalismin ja erityisesti vihreän journalismin perusteista sekä harjoitustehtäviä. Kuulemme myös vihreiden konkareiden katsauksen vihreän journalismin alkuaikoihin.

Mukaan voivat hakea kaikki, joita vihreä journalismi kiinnostaa. Koulutus on ilmainen. Hae mukaan tällä lomakkeella.

Tilaa uusimmat jutut

Liittymällä jäseneksi tuet Verden toimintaa ja saat joka viikko uutiskirjeen!

Success! Now Check Your Email

To complete Subscribe, click the confirmation link in your inbox. If it doesn’t arrive within 3 minutes, check your spam folder.

Ok, Thanks

Lue lisää